Beregning

Vores filosofi er ønsket om en så overskuelig beregningsmodel som overhovedet muligt, da det alt andet lige gør tilbudsfasen nemmere. Vi har derfor fundet at EG A/S kalkulationssystem er det mest anvendelige for nuværende.

Information om EG A/S finder du her:

Med dette kalkulationssystem får du defineret svendeløn baseret på overenskomsten mellem Malerforbundet og Danske Malermestre, mesterpris, kalkulationsopgørelse samt materialeopgørelse. Ud fra denne kalkulationsmodel udfylder vi tilbudslisten i udbudsmaterialet, samt markerer eventuelle øvrige positioner som bør eller kan udfyldes individuelt af malermesteren. Det er også muligt at lave overslagsberegninger som bare skal bruges under tilbudsgivning.

Du kan altid rekvirere målskemaer m.v.  og er altid åben for en snak, når og hvis du har vundet opgaven. Til udregning af kalkulationerne benytter vi os af de på markedet tilgængelige beskrivelsesværktøjer, dvs. M.B.K. Malerfagligt behandlingskatalog, MBA Malerfagets Behandlingsanvisninger, samt eventuelle  producenters beskrivelsesværktøjer. Det bør dog være udbyderne/rådgiverne der definerer hvilke behandlinger der skal anvendes ved tilbudsgivningen, men hvis disse ikke er entydige eller kan give anledning til tvist, lægger vi vores behandlinger til grund for beregningen.

Firmaet er medlem af Danske Malermestre samt Malerfagets Beregnerforening, som bidrager med kurser og er sparringspartnere når der sker ændringer indenfor faget.